Hem Lokaler Mat & Dryck Tjänster Huset Kontakt Logga in

fontanenbild2.jpgGymnastiksal

Innebandy eller Qigong, bordtennis eller bugg – oavsett hur ni föredrar att motionera så finns Fontänens 160 kvm stora gymnastiksal när du vill röra på dig. Här samsas svenska Paralympicsmedaljörer som tränar flera gånger i veckan med kompisgängen som spelar innebandy och föreningsmedlemmar som tränar upp sin rörlighet med hjälp av kinesisk Qigong och Yoga. Ta chansen att träna och ha kul tillsammans med andra i din omgivning i vår moderna gymnastiksal, och avsluta sedan gärna ditt pass med att koppla av en stund i bastun. Håll dig sund – både till kropp och själ!

Tips - Lokalen lämpar sig även bra som utställningshall eller varför inte teaterföreställningar? Vi har stolar att plocka in.

 

Vi visar gärna rummet för er vid ett personligt besök, kontakta oss så vi kan planera in en dag och tid då lokalen är ledig ;)

Rumsyta - Lokalen är cirka 160 kvadratmeter (6 meter bred x 20 meter lång)

Möbler - 20 stolar, 2 redskapsbänkar

Utrustning - CD-spelare, Ribbstolar, innebandymål, sitt/ligg gymnastikmattor

• Entré - Huvudentrén våning 2, C-huset

 

Fontänen är en samlingspunkt för många människor med olika behov och förutsättningar. Ta del av våra enkla "regler" för bokningen och ordningsregler redan nu så blir det färre missförstånd runt er bokning.

Vi har låga avgifter vid hyra av lokalerna och för att vi ska kunna fortsätta hyra ut per timme så måste ni även boka den tid ni behöver före/efter er aktivitet.

• Handikappförening & Pensionärsförening betalar endast 50 kronor per bokad timme

• Ideella föreningar betalar för denna lokal 90 per bokad timme

• Linköpings kommun och övriga gäster betalar för denna lokal 140 kronor per bokat timme

• Kortaste bokningstid för denna lokal är 1 timme

• Ju mer ni berättar för oss om er aktivitet desto bättre service kan vi ge er.

• Vi kan våra lokaler och vi vill gärna hjälpa er redan på ert planeringsstadium, det kostar er inget ;)

Varmt välkommen till Fontänen

Sidan uppdaterad: 2012-01-24

Om ni finner uppgifter som inte är korrekta, meddela oss via denna länk

  

© Fontänen 2014    Online sedan 1996    Etablerat 1984    Västra vägen 32   582 28  Linköping    Telefon 013 - 10 17 19    Telefax 013 - 10 17 91
 
Fontänen är en ideell förening, med fokus på föreningslivet, därför tillkommer det ingen moms på våra priser som ni finner på sajten